Magunkról...

A BITFRAME.HU-t az a személyes tapasztalat hívta életre, miszerint jót, jó áron érdemes vásárolni.
 

Célunk, hogy megfizethető áron, a lehető legjobb minőségű sportkamerákat és egyéb hasznos kütyüket biztosítsuk azoknak, akik többre vágynak.

 

Minden termékünket egy előzetes tesztnek vetjük alá, mielőtt a webáruházba kerülne. Ez a garancia a legjobb minőségre!Sportkamerákból több típust is kínálunk vásárlóinknak, hozzá tartozó professzionális tartozékokkal, kizárólagos forgalmazóként Magyarországon. A  sport kamerákon kívül további hasznos műszaki cikkekkel szeretnénk még színesebbé tenni palettánkat, mint kerékpártartozékok, külső akkumulátorok.

Fő szempontunk, hogy termékeink a lehető legjobb ár-érték aránnyal bírjanak és vásárlóink számára mindig a megbízhatóságot és biztonságot jelentsünk. Ezért webshopunkon keresztül, rendkívül egyszerűen, egy év gyártói garanciával juthatsz hozzá termékeinkhez!Ha bővebb információra van szükséged, keress Bennünket bizalommal a Kapcsolat menüpont alatt megadott elérhetőségeink bármelyikén.

Rólunk mondtátok...

Szabó Hajnalka-Budapest

 

"Teljes mértékben meg voltam elégedve veletek :-D

Az év utolsó napján sikerült beszereznem tőletek az ajándékot, vidékről is elintéztétek,hogy át tudjam venni december 30-án. Nagyon köszönöm a rugalmasságotokat. A kamera szuper,nagyon nagy örömet okoztam vele, a víz alatti felvételek is nagyon jó minőségüek !!!" 

Hujber Ádám-Székesfehérvár

 

"Én meg voltam elégedve a vásárolt termékkel, azt kaptam, ami a leírásban szerepelt. A szállítás gyors volt, érthető magyar nyelvű használati útmutatót kaptam a termékhez." 

Drágus László-Budapest

 

"A honlap alapján találtam rá a cégre. A termékek felkeltették érdeklődésemet, nem csalódtam. Az elmúlt időszakban több terméket is vásároltam. A telefonos ügyfélszolgálat szinte azonnal jelentkezik, és barátságos, teljes körű felvilágosítással szolgál. A termékekhez helyszíni átvétellel jutottam, várakozás mentesen, probléma nélkül, rendezett számlázással, használható magyar nyelvű kezelési utasítással ellátva. A meghibásodott termék cseréje, azonnal, segítőkészen, kibújási próbálkozás nélkül, azonnal megtörtént. Egyetlen észrevételem, a helyszíni átvétel nyitva tartásával kapcsolatos. Szerencsésebb lenne legalább egy délelőtti, napközbeni időponttal is bővíteni." 

Potzta Dániel-Budapest

 

"Egy BF320-as sportkamerát vettem nálatok. Eddig nagyon elégedett vagyok vele, teljesíti az elvárásaimat. Csalódást az okozott kicsit, hogy félhomályban (gyenge lámpafénynél ill. led világítással) a felvétel nagyon zajos, amin igazából csak azért lepődtem meg, mert azt reméltem, hogy a led világítással is lehet minőségi felvételt készíteni. Mivel csak nappali használatra vettem, nem tragédia, de ha már van led, többet vártam volna tőle.A kiszolgálással, rugalmassággal és korrektséggel maximálisan elégedett voltam, ezzel kapcsolatban nem tudok rosszat írni." 

Császár Katalin-Budapest

 

"A vásárolt termék egy BF360 sportkamera volt. Motoros videók készítéséhez vásároltam, így még rendeltetés szerűen nem volt mód a kipróbálására. Autóban, illetve szabadban tesztelésre került, ez alapján teljesen meg vagyunk elégedve vele, jó minőségű felvételeket készít.A webshop egyszerű és átlátható. A kiszolgálással teljes mértékben meg voltam elégedve, a termék gyorsan, épségben megérkezett. Az ügyfélszolgálat gyorsan, és kedvesen reagált a kérdésemre. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Ezek voltak a tapasztalataim, remélem segít a véleményem. Azt tudom mondani, csak így tovább! :)" 

© 2019 by BITFRAME. All rights reserved.